Social Icons

2013. március 12., kedd

Windows 8 RTM AIO x86&x64 Integrated January 2013 IE10 Hungarian

Windows 8 RTM AIO x86&x64 Integrated January 2013 IE10 Hungarian-Kori - Kiadási jegyzék (Release Notes)

kép

kép

kép

 Letöltés: (1 GB-os linkek!)

data1
data2
data3
data4
data5
data6

Jelszó a kicsomagoláshoz: PremDl4EWT_data.hu
Eredeti, az MSDN hálózatáról letöltött képfajból készült! A stabilitás megőrzése érdekében csak azok a frissítések vannak integrálva, amelyeket a Windows Update-en, amúgy is elérhetővé tesz a Microsoft! Az összes fontos frissítés és biztonsági frissítés integrálásra került a 2013 Januari frissítésekkel bezárólag! (Updated 2013.01.08.) A telepítő az integrálást követően újra lett tömörítve, így mérete nem sokkal lett nagyobb az integrálást követően sem!

Összesen 44 db a 32 bites változatokba és 43 db frissítés került integrálásra a 64 bites változatokba, a rendszergazdák által használt integrálási technológiával! (A telepített frissítések listáját megtalálod, ha a "Vezérlőpult/Programok/Programok és Szolgáltatások/Telepített frissítések" részhez navigálsz a rendszerben!)

Az eredeti telepítőben csak annyi változtatás történt, hogy a telepítéskor a telepítő nem kér kulcsot, ill. kihagyható a kulcs megadassa, azonban a telepítés után aktiválni kell a rendszert! A rendszerben be van kapcsolva a .Net keretrendszer 3.5-os változata, hogy az ezt igénylő programokat probléma nélkül tudjuk telepíteni és futtatni!

Ez egy AIO (All in One - Minden az egyben!) verzió, így telepítéskor a következő Windows 8 verziók választhatóak:
32 bites: Windows 8 Core, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise!
64 bites: Windows 8 Core, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise!

Windows 8 operációs rendszer kiírása DVD-lemezre:

Ha DVD-lemezre szeretned kiírni a Windows 8 képfájlját, akkor ajánlom neked az ImgBurn nevű, teljesen ingyenes alkalmazást, amellyel tökéletesen lemezre tudod írni a letöltött lemezkepét!

ImgBurn telepítése után (Magyar nyelvi fájl a letöltési oldalon!) kattints a "Képfájl írása lemezre" opcióra, majd a "Forrás" lehetőségnél tallózd be a letöltött lemezképet! Ezután mar csak annyi a dolgod, hogy beállítod az írási sebességet, és kezdődhet is az írás!

Ez a változat nem fér rá egy normál DVD-re, csak egy Double Layer (DVD-DL) lemezre! / DVD9 8,5 GB. A lemez írásakor
ajánlott a lehető legkisebb írási sebesség (2,4-4x) alkalmazása, az írási hibák elkerülése végett!

Windows 8 operációs rendszer félmásolása USB-kulcsra (Pendrive):

A lemezkepét nemcsak DVD-lemezre írhatod ki, de USB-kulcsra is felmásolhatod azt! Erre a célra ajánlom neked a Microsoft Windows7-USB-DVD-Download Tool nevű eszközt, amellyel könnyen telepítheted a Windows 8-at USB-kulcsról is!

A USB-kulcsról történő telepítés eseten a DVD-lemezről történő telepítéssel szemben, a Windows 8 jóval gyorsabban települ! Az én esetemben kb. 20-25 %-kal gyorsabb a telepítés, mint DVD-lemezről történő telepítés eseten! (Megjegyzés! Ez a változat, egy minimum 8GB-os USB-kulcsra fér rá!)

Ehhez telepítsd fel a Microsoft Windows7-USB-DVD-Download Tool nevű eszközt, amely indítása után tallózd be a letöltött lemezképet, majd válaszd az USB-kulcsra történő másolást! Ha előtte nem formáztad a kulcsot, akkor a másolás megkezdése előtt rákérdez, hogy formázza-e a kulcsot. (NTFS-re) Ha végzett a formázással, mar kezdődik is a másolás, amely folyamat jó pár percig elfog tartani.

Ha a kívánt eszközzel kiírtad, vagy felmásoltad a Windows 8 képfájlját, akkor mar csak annyit kell tenned, hogy újraindítod a számítógépedet, majd a BIOS-ba történő belepés után, úgy állítod be a gépet, hogy az DVD-lemezről vagy USB-kulcsról Bootoljon indulásnál, majd a képernyőn követed a Windows 8 telepítésének folyamatát!

A Microsoft Windows7-USB-DVD-Download Tool eszköz, mindenkori legfrissebb változatát itt találod:

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool#ms_help_topics_at4

Az ImgBurn, mindenkori legfrissebb változatát itt találod:
http://www.imgburn.com/index.php?act=download

Az USB-kulcsról történő telepítés eseten, itt találsz segítséget:
http://oprend.hu/news.php?readmore=236

A Windows 8 operációs rendszer aktiválása:

Ez a változat nem aktiválja magát automatikusan, és nem is tartalmaz semmifele aktiváló programot! Telepítést követően, így a rendszert aktiválni kell! A Windows 8 aktiválására jelenleg két megoldást ajánlok. Az első opció a KMS szerveren
(Parancssoros aktiválás. A KMS szerveres aktiválás csak Windows 8 Pro és Windows 8 Enterprise rendszereknél működik, de ott is csak akkor, ha éppen sikerül találnod egy elérhető szervert!) keresztül történő aktiválás.

Ha a Windows 8-at KMS-sel szeretned aktiválni, akkor ahhoz itt találsz segítséget:
http://oprend.hu/forum/viewthread.php?thread_id=702

A másik lehetőség pedig a Windows 8 Activator-ral történő aktiválás! Ha a Windows 8 Activatorral (Ez esetben a Core-t, a Pro-t, és az Enterprise-t is minden gond nélkül tudjuk aktiválni!) szeretned aktiválni a rendszered, akkor nem kell mást tenned, mint a lenti címről letölteni azt, majd WinRar segítségével kicsomagolni azt egy mappába. Ha ezzel megvagy,
akkor a kicsomagolt mappában található "Activador W8 V4.0.1.6.exe" fájlt indítsd el rendszergazdai jogokkal, mely után a program megjeleníti neked a jelenleg futó verziót. Kattints az Ok-ra!

(Figyelem! Az aktívátor használatakor sok vírusirtó riaszthat, mivel ezek mar alapból úgy vannak beállítva, hogy blokkoljak az ilyen jellegű aktiváló programokat! Ezert fontos, hogy a vírusirtó eszköz telepítése előtt aktiváljuk rendszerűnket! Míg az aktiválás nem fejeződik be, addig hagyjuk figyelmen kívül a riasztást! Ezután nyugodtan eltávolíthatjuk, ha gondoljuk!)

Ezután megjelenik egy kis ablak, ekkor két lehetőséged van, vagy "Online" (Van elő Internet kapcsolat az aktiválás során.) módban rákattintasz a "KMS Activation 180 days" lehetőségre, vagy pedig "Offline" (Nincs elő Internet kapcsolat az aktiválás során.) módban a "Generic activation" opcióra kattintasz.

Előbbinél választanod kell egy elérhető KMS szervert, majd az "Activate" feliratra kattintanod, ezután pedig várnod, míg az aktivátor elvégzi az aktiválási folyamatot! Ha az alábbit írja ki: "Sikerült a termek aktiválása.", akkor sikerült a rendszeredet KMS szerveren keresztül aktiválni! (Ha hibát ír ki, akkor választanod kell egy másik szervert, és ismételten elvégezni az aktiválást!) Az utolsó lepésként csak engedélyezned kell a KMS aktiválás befejeztet, melynek hatására újraindul a rendszered, majd az ismételt bejelentkezéssel tartósan (180 napra! Ezután ismételten el kell végeznünk az aktiválást!) aktiválva lesz rendszerűnk! A sikeres aktiválás első jele, hogy az asztalról eltűnik a vízjel! A "Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Rendszer" résznél ellenőrizheted, hogy az aktiválás valóban megtörtént-e!

Ha pedig az utóbbi, a "Generic activation"-t választod, akkor csak várnod kell, míg az aktiválás végbemegy, majd ha végzett, automatikusan kijelentkezett minket a Windows-ból, majd az újbóli bejelentkezéskor mar aktiválva lesz rendszerűnk! Ha az aktiválás sikeres (A "Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Rendszer" résznél ellenőrizheted, hogy az aktiválás valóban megtörtént-e!) volt, akkor mindkét lehetőség választásakor az asztalról eltűnik a vízjel, a Windows pedig teljes funkcióival, szolgáltatásaival együtt használhatóvá válik!

A Windows 8 Activator v4-es verzióját innen töltheted le:
http://data.hu/get/6033705/Activador_W8_V4.0.1.6.rar

Tesztelők: classy57, Mesant, bazso, vgyula12, Altrix, Lacika58, Driv3r, Gabor83, pogi1, Laci09, szunyi77, erzsi21.
(Ők azok a barátaim, akik a publikussá tétel előtt kipróbáljak az általam készített Windows verziókat!)
________________________________________________________________________________________________

Integráláshoz felhasznált képfájl:
Windows 8 (x86) - DVD (Hungarian) (MSDN)
Windows 8 Enterprise (x86) - DVD (Hungarian) (MSDN)
Windows 8 (x64) - DVD (Hungarian) (MSDN)
Windows 8 Enterprise (x64) - DVD (Hungarian) (MSDN)

File Name: hu_windows_8_x86_dvd_915487.iso
File name: hu_windows_8_enterprise_x86_dvd_917673.iso
File Name: hu_windows_8_x64_dvd_915424.iso
File name: hu_windows_8_enterprise_x64_dvd_917917.iso
Release Date: 8/15/2012

A Windows 8 operációs rendszer minimális rendszerkövetelményei a következők:

-1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
-1 gigabajt (GB) RAM (32 bites) vagy 2 GB RAM (64 bites)
-16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterület
-DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal
________________________________________________________________________________________________

Build: 9200.16461.x86fre.win8_gdr.121119-1606
Build: 9200.16461.amd64fre.win8_gdr.121119-1606
Méret: 5,65 GB (6.069.219.328 bajt)

Home page: www.oprend.hu


Facebook Comments